„Zyle” cirkuliatorius šildo ir cirkuliuoja vandenį, kad būtų galima gaminti/šildyti maistą, esantį plastikiniuose užtraukiamuose arba vakuuminiuose maišeliuose. ,,Sous-vide“ gaminimas yra lėtas gaminimo būdas, užtikrinantis, kad maistas iškeps tolygiai ir išsaugos natūralią drėgmę.
Kodėl verta gaminti „Sous vide“ būdu
Vakuumuotą ir užsandarintą maišelyje esantį maistą kaitinant žemoje temperatūroje galima nesunkiai paruošti žalią (su krauju) arba vidutiniškai žalią kepsnį. Toks gaminimo būdas neišdžiovina maisto produktų ir jie tampa tobulai paruošti. Tiesiog nustatykite laiką, temperatūrą ir leiskite prietaisui atlikti savo darbą.
Reguliuojamas laikas ir temperatūra
Nustatykite norimą gaminimo laiką nuo iki 99 valandų ir temperatūrą iki ki 95°C. Tokios plačios gaminimo laiko ir temperatūros diapazono parinktys leis norimą maistą paruošti išties tobulai. Tobulą maisto skonį garantuoja tikslus temperatūros ir laiko nustatymas. Maistas neišsausės, o jūs džiaugsitės išties gurmanišku skoniu.
Techninės „Zyyle“ cirkuliatoriaus savybės:
-
Maksimali galia: 1200 W;
-
Minimali temperatūra: +20°C;
-
Maksimali temperatūra: +95°C;
-
Temperatūros stabilumas: ±1 %;
-
Galimybė nustatyti reikiamą temperatūrą;
-
Minimalus vandens gylis: 11 cm;
-
Minimalus indo dydis: 10 l;
-
Maksimalus indo dydis: 15 l;
-
Siurblio tūris: 8,5 l. per minutę;
-
Atsparumas vandeniui: IPX7;
-
LED laikmatis.