Šiuo cirkuliatoriumi galėsite žemoje temperatūroje virti vakuuminiuose maišeliuose esantį maistą. Tiesiog pripilkite vandens, sudėkite vakuuminius maišelius su maistu į specialiai tam skirtą maišelių stovą, nustatykite norimą laiką ir temperatūrą iki 90°C bei pradėkite gaminimą.
Kodėl verta gaminti „Sous vide“ būdu
Vakuumuotą ir užsandarintą maišelyje esantį maistą kaitinant žemoje temperatūroje galima nesunkiai paruošti žalią (su krauju) arba vidutiniškai žalią kepsnį. Toks gaminimo būdas neišdžiovina maisto produktų ir jie tampa tobulai paruošti. Tiesiog nustatykite laiką, temperatūrą ir leiskite prietaisui atlikti savo darbą.
Reguliuojamas laikas ir temperatūra
Nustatykite norimą gaminimo laiką nuo iki 99 valandų ir temperatūrą iki ki 90°C. Tokios plačios gaminimo laiko ir temperatūros diapazono parinktys leis norimą maistą paruošti išties tobulai. Tobulą maisto skonį garantuoja tikslus temperatūros ir laiko nustatymas. Maistas neišsausės, o jūs džiaugsitės išties gurmanišku skoniu.
Kiek trunka gaminimas?
Lašišos kepsnį 45°C temperatūroje paruošite per 45min. Jautienos steikui („Rare“ 54°C; „Well done“ 68°C) prireiks 1–2 val. Kiaulienos kepsnys 62°C temperatūroje bus gaminamas 1–3 val. ir pan.
Techninės specifikacijos:
• Galia: 800 W.
• Talpa: 8 l.
• Matmenys: 380 x 250 x 220 mm.
• Matmenys (gaminimo ertmės): 300 x 220 x 150 mm.
• Korpusas: nerūdijančio plieno.
• Ekranėlis: LED.
• Mygtukai: liečiami.
• Temperatūra: 0–90°C, reguliuojama.
• Laikas: 0–99 val., reguliuojamas.
• Išimamas maišelių stovas.
• Paskirtis: maišeliuose vakuumuoto maisto virimui žemoje temperatūroje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.